עוף אביב עם אפונה ובצל
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. גשו לסופר וקנו חלב התאדה, שמן צמחי, אפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו אפונה ואפונה יורה עם בצל אביב ונענע, קציצות הודו עם אפונה & בצל אביב, ו אפונה מטוגנת עם בצל ירוק וחסה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ירכיים עוף עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי 4 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים עוף בקבוצות; מבשלים 4 עד 6 דקות או עד השחמה משני הצדדים.
מוסיפים בצל לתנור ההולנדי; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד למכרז.
מוסיפים עוף ומרק; להפחית את החום לנמוך. כיסוי; לבשל 25 עד 30 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (180f).
הסר עוף; מניחים על מגש. מכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
בקערה קטנה, מערבבים חלב וקמח עד חלקה. מכות עם מקציף חוט, להוסיף תערובת קמח לבישול מיצים בתנור הולנדי. הגבר את החום למדיום.
הוסף אפונה טרגון; לבשל על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד אפונה מכרז ורוטב התעבה מעט.