עוף איטלקי ואורז
אם יש לכם תערובת ביסקוויטים / אפייה, גבינת פרמזן, פפריקה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 53%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף איטלקי מהיר ואורז, תבשיל עוף ואורז איטלקי, ו מרק אורז עוף איטלקי.
הוראות
בקערה רדודה, לשלב את ארבעת המרכיבים הראשונים.
מניחים 1/3 כוס חלב בקערה אחרת. טובלים עוף בחלב, ואז מצפים בתערובת הגבינה.
ב-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה, לשלב את המים, אורז, מלח אם תרצה וחלב שנותר. למעלה עם עוף.
אופים, ללא כיסוי, ב 425 מעלות צלזיוס למשך 25-30 דקות או עד שהאורז רך ומדחום בשר קורא 170 מעלות צלזיוס:.