לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף ופלפלים איטלקיים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 453 קלוריות. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם בזיליקום, גבינת פרמזן, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוף בסגנון איטלקי עם פלפלים, עוף ופלפלים בסגנון איטלקי, ו פלפלים ממולאים עוף איטלקי.
הוראות
1
מניחים עוף ב -3 קו. סיר איטי. בקערה גדולה שלבו את רוטב הספגטי, הבצל, הפלפלים, הגבינה, השום, האורגנו, הבזיליקום, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
רוטב פסטה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. לורן-פרייר לה קובי ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר לה קובי ברוט
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.