קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

עוף אלה דיאבולה

עוף אלה דיאבולה
נסו עוף עם חמאה מומסת Alla Diavola עם סלט שמיר Lemony, מולים אלה דיאבולה, ו Polletto Alla Diavola מתכון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצנצנת קטנה, לשלב את חומץ היין הלבן עם אורגנו מיובש. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים. מסננים את חומץ אורגנו-חדור לתוך קערה קטנה ומערבבים בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
באמצעות מזמרה במטבח, להסיר את קצות הכנף ואת backbones מן התרנגולות. מניחים את התרנגולות על תבנית אפייה גדולה, עור בצד למעלה, ולחץ בחוזקה על עצמות החזה כדי לשטח אותם כך הרגליים מול השדיים. להבקיע כל שד, רגל עוף, ירך וכנף באמצע העצם בשני מקומות לכל חלק.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
טפטוף כל אבל 2 כפות של תערובת חומץ-שמן על שני הצדדים של התרנגולות ולשפשף את התערובת לתוך הבשר. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
בקערה קטנה, משלבים את המרווה המיובשת עם המלח הכשר, piment D ' Espelette, רוזמרין מיובש ופלפל שחור טחון. תמרח את התיבול על התרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
רוזמרין מיובשרוזמרין מיובש
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
מרווה מיובשתמרווה מיובשת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
תנו לתרנגולות המנוסות לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
6
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
צולים את התרנגולות בשליש העליון של התנור, בצד העור למעלה, צולים את שתי התרנגולות עם תערובת חומץ שמן הנותרים חצי דרך, עד שהעוף הוא רק מבושל, ומדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 165, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
9
יוצקים את מיצי המחבת לתוך סיר קטן. לצלות את התרנגולות על 4 אינץ ' מהחום, סיבוב המחבת, עד השחמה פריך, על 3 דקות. לגלף את התרנגולות. מחממים את מיצי המחבת ומגישים עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'