קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

עוף אלה דיאבולה

עוף אלה דיאבולה
נסו עוף עם חמאה מומסת Alla Diavola עם סלט שמיר Lemony, מולים אלה דיאבולה, ו Polletto Alla Diavola מתכון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצנצנת קטנה, לשלב את חומץ היין הלבן עם אורגנו מיובש. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים. מסננים את חומץ אורגנו-חדור לתוך קערה קטנה ומערבבים בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
באמצעות מזמרה במטבח, להסיר את קצות הכנף ואת backbones מן התרנגולות. מניחים את התרנגולות על תבנית אפייה גדולה, עור בצד למעלה, ולחץ בחוזקה על עצמות החזה כדי לשטח אותם כך הרגליים מול השדיים. להבקיע כל שד, רגל עוף, ירך וכנף באמצע העצם בשני מקומות לכל חלק.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
טפטוף כל אבל 2 כפות של תערובת חומץ-שמן על שני הצדדים של התרנגולות ולשפשף את התערובת לתוך הבשר. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
בקערה קטנה, משלבים את המרווה המיובשת עם המלח הכשר, piment D ' Espelette, רוזמרין מיובש ופלפל שחור טחון. תמרח את התיבול על התרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
רוזמרין מיובשרוזמרין מיובש
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
מרווה מיובשתמרווה מיובשת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
תנו לתרנגולות המנוסות לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
6
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
צולים את התרנגולות בשליש העליון של התנור, בצד העור למעלה, צולים את שתי התרנגולות עם תערובת חומץ שמן הנותרים חצי דרך, עד שהעוף הוא רק מבושל, ומדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 165, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
יוצקים את מיצי המחבת לתוך סיר קטן. לצלות את התרנגולות על 4 אינץ ' מהחום, סיבוב המחבת, עד השחמה פריך, על 3 דקות. לגלף את התרנגולות. מחממים את מיצי המחבת ומגישים עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי