קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

עוף אלה דיאבולה

עוף אלה דיאבולה
נסו עוף עם חמאה מומסת Alla Diavola עם סלט שמיר Lemony, מולים אלה דיאבולה, ו Polletto Alla Diavola מתכון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצנצנת קטנה, לשלב את חומץ היין הלבן עם אורגנו מיובש. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 ימים. מסננים את חומץ אורגנו-חדור לתוך קערה קטנה ומערבבים בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
באמצעות מזמרה במטבח, להסיר את קצות הכנף ואת backbones מן התרנגולות. מניחים את התרנגולות על תבנית אפייה גדולה, עור בצד למעלה, ולחץ בחוזקה על עצמות החזה כדי לשטח אותם כך הרגליים מול השדיים. להבקיע כל שד, רגל עוף, ירך וכנף באמצע העצם בשני מקומות לכל חלק.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
טפטוף כל אבל 2 כפות של תערובת חומץ-שמן על שני הצדדים של התרנגולות ולשפשף את התערובת לתוך הבשר. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
בקערה קטנה, משלבים את המרווה המיובשת עם המלח הכשר, piment D ' Espelette, רוזמרין מיובש ופלפל שחור טחון. תמרח את התיבול על התרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
רוזמרין מיובשרוזמרין מיובש
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
מרווה מיובשתמרווה מיובשת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
תנו לתרנגולות המנוסות לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
צולים את התרנגולות בשליש העליון של התנור, בצד העור למעלה, צולים את שתי התרנגולות עם תערובת חומץ שמן הנותרים חצי דרך, עד שהעוף הוא רק מבושל, ומדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 165, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
9
יוצקים את מיצי המחבת לתוך סיר קטן. לצלות את התרנגולות על 4 אינץ ' מהחום, סיבוב המחבת, עד השחמה פריך, על 3 דקות. לגלף את התרנגולות. מחממים את מיצי המחבת ומגישים עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף