עוף אלפרדו ביסקוויט תבשיל
המתכון עוף אלפרדו ביסקוויט תבשיל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 5 מנות. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב אלפרדו פסטה, בחרו® broccoli florets, parmesan cheese, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . מתכונים דומים: עוף אלפרדו ביסקוויט תבשיל, תבשיל עוף וביסקוויט, ו תבשיל עוף וביסקוויט.
הוראות
תנור חום ל 375 מעלות F. ספריי 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
ב 10 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס 1 כף חמאה על חום בינוני. מבשלים פטריות ובצל בחמאה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות או עד רך. מערבבים ברוטב אלפרדו, חלב, עוף, ברוקולי ובזיליקום. מבשלים עד התערובת מחוממת היטב מבעבע, ערבוב כל הזמן. כפית לתבנית אפייה.
להפריד בצק לתוך 10 ביסקוויטים.
חותכים כל ביסקוויט במחצית לרוחב. מסדרים סביב קצה צלחת אפייה, חופפים מעט.
טפטוף ביסקוויטים עם חמאה מומסת; מפזרים גבינת פרמזן.
אופים 15 עד 20 דקות או עד ביסקוויטים הם חום זהוב.