עוף אפוי דבש
אם יש לכם חרדל, מלח, דבש וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 54%. נסו עוף אפוי דבש, עוף אפוי דבש, ו עוף אפוי דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים חזה עוף לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מקציפים חמאה, דבש, חרדל, מלח ואבקת קארי יחד בקערה עד חלקה; יוצקים רוטב באופן שווה על פני עוף.
אופים בתנור שחומם מראש עד הרוטב מבעבע ועוף הוא כבר לא ורוד בפנים, 30 עד 45 דקות. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של השד צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).