עוף אפוי דבש I
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית קטוגנית? עוף אפוי דבש אני יכול להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך עוף, אבקת שום, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוף אפוי דבש, עוף אפוי דבש, ו עוף אפוי דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
לשפשף חתיכות עוף עם אבקת שום, מלח ופלפל. בקערה קטנה, להכות חלמון ביצה עם דבש וחמאה או מרגרינה, ואז מברשת תערובת זו על חתיכות עוף.
מניחים חתיכות עוף, צד העור למטה, בתבנית אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 45 עד 60 דקות או עד העוף מבושל דרך ומיצים לרוץ ברור, צוף עם חמאה או מרגרינה שנותרו. ממש לפני ההגשה, להפוך עוף מעל ואופים עוד 10 עד 15 דקות לבשל את העור בצד השני.