עוף אפוי וקישואים
עוף אפוי וקישואים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 408 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך שמן זית, מים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. עם כפית ציון של 82% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוף אפוי וקישואים, סקמפי עוף אפוי עם תפוחי אדמה וקישואים, ו לזרוק ביום חמישי: עוף & קישואים אפוי זיטי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מקציפים ביצה, מים, מלח ופלפל בקערה רדודה. הגדר 2 כפות פירורי לחם בצד; יוצקים פירורי לחם הנותרים לתוך שקית פלסטיק resealable גדול. טובלים עוף בתערובת ביצים, ואז מניחים בשקית ומנערים למעיל.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים עוף במחבת עד השחמה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן למחבת; לבשל ומערבבים קישואים ושום על חום בינוני עד קישואים הוא רך מעט, על 2 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים 2 כפות פירורי לחם שמורים על קישואים. למעלה עם פרוסות עגבניות, גבינת מוצרלה 2/3 כוס, ובזיליקום.
מניחים עוף על גבי שכבת קישואים. מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז ומיצים לרוץ ברור, כ -25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C). לחשוף ומפזרים עם גבינת מוצרלה שנותר.
אופים עד גבינה מותכת, על 5 דקות.