עוגת פודינג ריבס
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? טארט פודינג ריבס יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך rhubarb לראות קלוי ' הולך עם, מאפה קינוח לארוז, תרמיל וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. ריבס ועוגת פודינג, תפוח, ריבס ועוגת פודינג, ו עוגת ריבה מזוגגת עוגת פודינג דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הכן את ריבס קלוי ולהשאיר להתקרר. הפעל תנור ל-190c / fan 170C / gas
מגלגלים את המאפה על משטח מקומח קלות לעובי של מטבע 1 ולהשתמש בו כדי קו צלחת פלאן 25cm, משאיר כמה בצק תלוי מעבר לקצה. לדקור את הבסיס של המאפה בקלילות עם מזלג, ואז בשורה עם נייר גריז. עצה כמה אפייה או שעועית יבשה לתוך המאפה, לשים אותו על תבנית אפייה ואופים במשך 20 דקות עד הקצוות מאפה להיות ביסקוויט.
הסר את השעועית ומבשל את המאפה במשך 5 דקות נוספות עד חום; אתה רוצה לבשל את זה קצת יותר ממה שאתה בדרך כלל.
הסר את מאפה מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה 160C / מאוורר 140c / גז
בזמן שהמאפה מתבשל, תכיני את הפודינג.
שים את השמנת, חלב ווניל במחבת, להביא לרתיחה, ואז להוריד את החום. מקציפים את הסוכר והביצים לשלב, ואז לשפוך את הנוזל החם תוך לטאטא ברציפות. מסננים את תערובת רפרפת לתוך כד.
לפזר את ריבס על החלק התחתון של מאפה מקרה, לשים את המקרה בתנור בזהירות לשפוך את פודינג.
אופים את הטארט במשך 30-35 דקות עד פודינג מוגדר רק. השאירו אותו להתקרר בצלחת, ולאחר מכן לקצץ את הבצק העודף עם סכין לפני ההגשה.