עוף אפוי פרמזן
אם יש לכם מלח ופלפל טחון, גבינת פרמזן, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף אפוי פרמזן, עוף אפוי פרמזן, ו עוף אפוי פרמזן.
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול בחום גבוה בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מערבבים את העגבניות הכתושות, בזיליקום, אורגנו, סוכר, קמצוץ מלח ופלפל. להביא לרתיחה.
ממשיכים להתבשל עד שהרוטב מתעבה מעט וטעמים מתמזגים, כ-10-12 דקות. טעם רוטב, להתאים תיבול במידת הצורך, לכסות ולשמור חם.
מחממים תנור ל 232°. קו גיליון אפייה עם נייר, קלף, או סילפט. בעוד הרוטב הוא רותח, להכין את העוף בשלבים הבאים.
הפוך את הציפוי: בקערה גדולה להקציף יחד את החרדל, חומץ, מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מוסיפים את קציצות העוף לתערובת ולמעיל היטב משני הצדדים.
לדלות את העוף: בקערה אחרת, לערבב יחד את פירורי הלחם, פרמזן מגורר, ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מערבבים היטב ומערבבים את החמאה המומסת.
לדלות את חתיכות העוף בתערובת פירורי לחם, בעדינות לחיצה על פירורי הלחם לתוך קציצות העוף.
מניחים עוף חפר על תבנית אפייה מרופדת.
אופים ב 232° על המדף המרכזי של התנור עד מבושל וזהוב חום, כ 15 דקות.
מגישים עם צד של אורז, אטריות או פסטה. רוטב מצקת עם העוף.