לא הרבה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו כדורי בשר ברוטב עגבניות צלוי אש, עוף אש מתוק, ו איך לבשל: בולדק, קוריאני "עוף אש" (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים עוף למחבת ומבשלים 4 עד 5 דקות בכל צד או עד שהעוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים עגבניות, פלפל, כוס כוס כוסברה 1/4, 2 כפיות רוטב חריף, ותימין למחבת. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות. לחשוף ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
רוטב חריף
עלי וגבעולי כוסברה
עגבנייה
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מערבבים בכוסברה שנותרה. אם תרצה, מגישים עם רוטב חריף נוסף ומקשטים עם זרזי טימין.
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Doelas Rias Baixas Albarino. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.