עוף אש קייג'ון
לא הרבה אנשים באמת אהבו צלחת קריאולית זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו כדורי בשר ברוטב עגבניות צלוי אש, עוף אש מתוק, ו איך לבשל: בולדק, קוריאני "עוף אש" (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף למחבת ומבשלים 4 עד 5 דקות בכל צד או עד שהעוף נעשה.
מוסיפים עגבניות, פלפל, כוס כוס כוסברה 1/4, 2 כפיות רוטב חריף, ותימין למחבת. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות. לחשוף ומבשלים 5 דקות.
מערבבים בכוסברה שנותרה. אם תרצה, מגישים עם רוטב חריף נוסף ומקשטים עם זרזי טימין.