עוף באפלו מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף באפלו מק וגבינה. מנה אחת מכילה 862 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, גבינת צ'דר, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
תנור חום עד 218°. לבשל ולנקות מקרוני לפי הוראות על החבילה, באמצעות זמן טבח מינימלי.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, להמיס חמאה על אש נמוכה. מערבבים בקמח וחרדל עם whisk; לבשל ומערבבים עד חלקה. בהדרגה להוסיף חלב.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מרתיחים 1 דקה עד התערובת היא חמה תוססת.
מוסיפים גבינת צ ' דר; מערבבים עד גבינה מותכת ורוטב הוא חלק. מתבלים במלח.
מערבבים בעדינות מקרוני מבושל ברוטב גבינה. מערבבים עוף. כפית לתוך ungreased 8 אינץ ' מרובע (2-quart) זכוכית תבנית אפייה.
מפזרים סלרי וגבינה כחולה על תערובת מקרוני.
אופים חשפו 5 עד 10 דקות או עד גבינה מבעבעת וכחולה נמס.