עוף בגריל ים תיכוני
עוף בגריל ים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 266 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, עלי קורנית, שפשוף רוזמרין ושום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף בגריל ים תיכוני, עוף בגריל בציפוי ים תיכוני, ו סלט ים תיכוני עם עוף בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
לשחרר את העור מעוף על ידי החדרת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף 3 כפות רוזמרין - שום לשפשף באופן שווה על בשר השד.
מקום 1 sprig רוזמרין ו 1 תימין sprig בין העור לבשר של כל חצי שד. בעדינות לחץ על העור כדי לאבטח. מכסים ומקררים 4 שעות.
מניחים עוף, צד עור למטה, על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. גריל 25 דקות או עד שנעשה, מפנה מדי פעם. להיפטר עור לפני ההגשה.
הערה: לאחסן עוף מבושל במקרר עד 2 ימים.
(סה " כ כוללים רוזמרין-שום לשפשף)