עוף בגריל עם לימון דיז'ון ומאייר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף בגריל עם דיז'ון ולימון מאייר. מנה אחת מכילה 1636 קלוריות, 129 גרם חלבון ו 119 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, חרדל דיז'ון, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: קבב עוף בגריל עם סלסה לימון מאייר, טוסט לימון דיז'ון עוף קבב, ו דיז'ון לימון עוף בגריל עם קוסקוס מנגו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את מיץ לימון, גרידה, חרדל, רוזמרין ופלפל אדום מרוסק בקערה קטנה.
מוסיפים 1 עד 2 כפות שמן זית לתערובת החרדל כדי לשחרר אותו. צבע תערובת זו בנדיבות על כל העוף ולתת לשבת עד 2 שעות בטמפרטורת החדר או לילה במקרר. אם נשאר לך משהו מתערובת החרדל, שמור אותו לצביעה מחדש בזמן שהעוף מתבשל.
מחממים את הגריל עד בינוני (אתה רוצה את העוף לבשל על הגריל זמן רב ככל האפשר מבלי לשרוף לפתח עור פריך יפה, טעים).
לצחצח את כל crud על הגריל עם מברשת גריל חוט ולהפעיל מגבת משומנת על הגריל להרים כל חתיכות של crud משוחרר. מתבלים את העוף בקלילות עם מלח ומסדרים בעדינות על הגריל, צד העור למטה, ומבשלים 5 עד 6 דקות.אם העוף מתלקח, להעביר אותו לחלק קריר יותר של הגריל; אתה לא רוצה סרט מפוח על העוף (זה לא יהיה טעם טוב).
ברגע שהתרנגולת החלה לחום ופריך, זה רעיון טוב לסגור את הגריל כדי לאפשר לחום לבשל את העוף מכל הכיוונים. אתה רוצה לבשל את צד עור העוף למטה במשך סך של 10 עד 12 דקות, ואז להפוך אותו ומבשלים אותו לעוד 10 עד 12 דקות. אם אתה משתמש במחבת גריל, אתה יכול להעביר את העוף לתנור f 375 מעלות כאשר הוא מוכן להעיף כך שהוא יכול לסיים את הבישול. אם יש שאריות תערובת חרדל, להשתמש בו כדי לצייר את העור של העוף בצד השני. העוף נעשה כאשר מד חום שנקרא מיידית נרשם 165 מעלות F.
כאשר העוף כמעט נעשה, מניחים את חצאי הלימון על הגריל לחתוך בצד למטה ולהשאיר אותם לבד עד חום וקרמל, 5 עד 6 דקות. (אלה יהיו ריח נהדר בזמן שהם צלייה!)
הסר את העוף מהחום ומגיש עם לימון בגריל עבור טוב לימוני נוסף.