עוף בגריל עם רוטב ברביקיו לבן אלבמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף בגריל עם רוטב ברביקיו לבן אלבמה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 529 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חומץ תפוחים, פלפל קאיין, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו אלבמה רוטב לבן עוף בגריל, עוף בגריל על מקל עם רוטב ברביקיו לבן אלבמה מ ' בדרום, ו חזה עוף מעושן בגריל עם רוטב ברביקיו לבן אלבמה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה בינונית. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות לפני השימוש. שמור ramekin מלא רוטב, על 1/2 כוס, לשרת בצד.
מחממים מחצית הגריל לחום בינוני גבוה ואת החצי השני לחום נמוך. באמצעות מלקחיים, לטבול מגבת מקופלת לתוך שמן זית ולנגב על סבכת הגריל.
מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל. מסדרים את העוף, צד העור למטה, על האזור החם ביותר של הגריל. גריל עד צרוב וזהב חום פריך בכל צד, על 5 דקות. הזז את העוף לחלק הקריר של הגריל ולהתחכך ברוטב ברביקיו. המשך לבשל עד המיצים לרוץ ברור, על 20 עד 25 דקות. אל תשכח להפוך את העוף באמצע זמן הבישול שלו.
מעבירים את העוף למגש הגשה ומגישים עם רוטב בצד.