עוף בדגנים פריכים.
עוף דגנים אפוי פריך דורש מסביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם חצאי חזה עוף, ביצה, מלח מתובל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-56 היו אומרים שזה פגע במקום. . נסו פתיתי עוף אפויים עם פתיתי דגנים, דגנים פריכים-שרימפס מצופה, ו דגנים קריספי דבש קינואה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C); משמנים צלחת אפייה 9x12 אינץ'.
מניחים את הדגנים בשקית רוכסן פלסטיק גדולה ולרסק את הדגנים לפירורים.
מוסיפים את מלח השום ומלח מתובל; לנער את התערובת יחד בשקית כדי לשלב.
יוצקים את תערובת פירורי הדגנים לתוך קערה רדודה.
בקערה רדודה נוספת, הכה את הביצה עם החלב. טובלים כל חזה עוף חצי לתוך תערובת החלב, ואז לתוך תערובת פירור, ציפוי העוף היטב עם פירורים.
מניחים את חזה העוף המצופה לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי הדגנים הוא חום זהוב, העוף כבר לא ורוד במרכז, והמיצים לרוץ ברור, כ 40 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).