קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

עוף בזיליקום תאילנדי פיקנטי (gkai Pad Gka-prow)

עוף בזיליקום תאילנדי פיקנטי (gkai Pad Gka-prow)
המתכון עוף בזיליקום תאילנדי פיקנטי (Gkai Pad Gka-prow) מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, ו דל פחמימות, אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם רוטב דגים אסייתי, שאלוט, בזיליקום תאילנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo, עוף בזיליקום תאילנדי פיקנטי, ו עוף בזיליקום תאילנדי פיקנטי.

הוראות

1
התחל על ידי לשים את החתיכות של עוף לתוך מעבד המזון. דופק את הבשר 8 או 9 פעמים. אל תהפוך את הבשר למשחה. אתה רוצה משהו קצת יותר צ ' אנקי מאשר בשר טחון. זה יגרום שפע של משטח בשר לבוא במגע עם רוטב טעים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
לחמם ווק או מחבת גדולה מאוד עד פני השטח שלה הוא כמעט עישון חם. מערבולת בשמן כדי לצפות את משטח ווק. זה צריך â € œdanceâ € ובוהק קצת אם המחבת מחוממת כראוי. מערבבים את השום ואת שאלוט. מערבבים ברציפות כדי למנוע מהם לשרוף. למרות שזה בסדר אם הם קצת צבע.כמעט מיד מוסיפים את העוף. מערבבים ומטגנים את התערובת 1 עד 2 דקות. כאשר העוף מתחיל לשנות צבע, אבל לא מבושל לאורך כל הדרך עדיין לזרוק צ ' ילי ועלי ליים כפיר.
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים כפירעלי ליים כפיר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מפזרים רוטב סויה שחור על התערובת ומערבבים במשך 30 שניות נוספות. מתבלים לפי הטעם ברוטב דגים.לאחר העוף מבושל דרך מערבבים בזיליקום טרי לזרוק היטב. מוקפץ עוד דקה בערך, עד בזיליקום הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
רוטב דגיםרוטב דגים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מפזרים פלפל אדום ומעבירים לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
5
מגישים עם אורז מאודה רגיל וקערה קטנה של רוטב דגים עם כמה פרוסות צ ' ילי צפות בו וכמה פלחי לימון בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
סיד טריזסיד טריז
רוטב דגיםרוטב דגים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. את יכולה לנסות את ליאו סטין ויניארד צ ' נין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.