קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

עוף בזיליקום תאילנדי פיקנטי (gkai Pad Gka-prow)

עוף בזיליקום תאילנדי פיקנטי (gkai Pad Gka-prow)
המתכון עוף בזיליקום תאילנדי פיקנטי (Gkai Pad Gka-prow) מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, ו דל פחמימות, אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם רוטב דגים אסייתי, שאלוט, בזיליקום תאילנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכונים דומים: ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo, עוף בזיליקום תאילנדי פיקנטי, ו עוף בזיליקום תאילנדי פיקנטי.

הוראות

1
התחל על ידי לשים את החתיכות של עוף לתוך מעבד המזון. דופק את הבשר 8 או 9 פעמים. אל תהפוך את הבשר למשחה. אתה רוצה משהו קצת יותר צ ' אנקי מאשר בשר טחון. זה יגרום שפע של משטח בשר לבוא במגע עם רוטב טעים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
לחמם ווק או מחבת גדולה מאוד עד פני השטח שלה הוא כמעט עישון חם. מערבולת בשמן כדי לצפות את משטח ווק. זה צריך â € œdanceâ € ובוהק קצת אם המחבת מחוממת כראוי. מערבבים את השום ואת שאלוט. מערבבים ברציפות כדי למנוע מהם לשרוף. למרות שזה בסדר אם הם קצת צבע.כמעט מיד מוסיפים את העוף. מערבבים ומטגנים את התערובת 1 עד 2 דקות. כאשר העוף מתחיל לשנות צבע, אבל לא מבושל לאורך כל הדרך עדיין לזרוק צ ' ילי ועלי ליים כפיר.
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים כפירעלי ליים כפיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מפזרים רוטב סויה שחור על התערובת ומערבבים במשך 30 שניות נוספות. מתבלים לפי הטעם ברוטב דגים.לאחר העוף מבושל דרך מערבבים בזיליקום טרי לזרוק היטב. מוקפץ עוד דקה בערך, עד בזיליקום הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
רוטב דגיםרוטב דגים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מפזרים פלפל אדום ומעבירים לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
5
מגישים עם אורז מאודה רגיל וקערה קטנה של רוטב דגים עם כמה פרוסות צ ' ילי צפות בו וכמה פלחי לימון בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
סיד טריזסיד טריז
רוטב דגיםרוטב דגים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. את יכולה לנסות את ליאו סטין ויניארד צ ' נין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.