קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

עוף בחמאה אדום צ'ילה בגריל עם זיגוג דבש מנגו חריף

עוף בחמאה אדום צ'ילה בגריל עם זיגוג דבש מנגו חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בחמאה אדום צ'ילה בגריל עם דבש מנגו חריף זיגוג. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1169 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 62 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו את דבש r, שום, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו בגריל אדום צ'ילה-Buttermilk בריין עוף עם מנגו חריף-דבש זיגוג, כנפי עוף צ'ילי אדום עם זיגוג דבש צ' יפוטלה, ו סלמון בגריל עם חומץ שרי - זיגוג דבש ועגבניות מתובלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את השמן במחבת סאוט גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את השום והבצל מבשלים עד רך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים את המנגו ומבשלים עד רך ועסיסי, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מנגומנגו
4
מוסיפים את היין, מיץ תפוזים ואננס, 3 כפות דבש ואת צ ' ילה דה arbol ומבשלים, ערבוב מדי פעם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Arbol צ ' ילהArbol צ ' ילה
אננסאננס
כתוםכתום
דבשדבש
ייןיין
5
העברה לבלנדר לערבב בזהירות עד חלקה, על 2 דקות. מסננים לתוך קערה, מתבלים במלח ופלפל ועוד דבש במידת הצורך. התערובת צריכה להיות רסק עבה. אם עבה מדי, רזה עם מגע של מים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דבשדבש
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
1
לטאטא יחד את החמאה, אבקות צ ' ילה, כוסברה, שום מגורען, אבקת בצל, פפריקה וקינמון בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שום מגורעןשום מגורען
אבקת בצלאבקת בצל
חלב-חמאהחלב-חמאה
כוסברה.כוסברה.
קינמוןקינמון
פפריקהפפריקה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
2
מוסיפים את העוף ופונים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות, פונים כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
3
הסר את העוף מן המרינדה יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
4
מניחים את העוף על מדף אפייה להגדיר מעל תבנית אפייה, לחזור למקרר ולתת לשבת, חשוף, לפחות 1 שעה עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
הסר את העוף מהמקרר 30 דקות לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
6
לחמם את הגריל לצלייה עקיפה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מברישים את העוף משני הצדדים בשמן ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
8
מניחים על הגריל ישירות מעל החום ומבשלים עד חום זהוב, כ 5 דקות. הפוך את העוף ולהמשיך צלייה עד הקרקעית הוא חום זהוב. לעבור לצד הקריר של הגריל, לסגור את המכסה ולהמשיך צלייה עד מבושל דרך, כ 15 דקות יותר. במהלך הדקות האחרונות, מברשת עם כמה זיגוג דבש מנגו.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
זיגוגזיגוג
דבשדבש
מנגומנגו
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
הסר מגש רסס עם יותר זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים0חתיכות טופי הית' בראבקת arbol דה צ'ילה (תלוי כמה חריף אתה אוהב את זה)אבקת arbol דה צ'ילה (תלוי כמה חריף אתה אוהב את זה)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1חתיכות טופי הית' בראבקת ארבול או פלפל קאייןאבקת ארבול או פלפל קאיין907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזה עוף עצם-in, עור על (על כל)חזה עוף עצם-in, עור על (על כל)4מקלות עוף, עור עלמקלות עוף, עור על4ירכיים עוף, עור עלירכיים עוף, עור על11 כף אורגנו מיובשאבקת cascabel צ'ילהאבקת cascabel צ'ילה11 כף אורגנו מיובשניו מקסיקו אבקת צ'ילהניו מקסיקו אבקת צ'ילה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםחמוצים כשריםחמוצים כשרים1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסr honeyr honey4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי3מנגו בשל, קלופים, מגולענים וקצוציםמנגו בשל, קלופים, מגולענים וקצוצים1קטןבצל ספרדי, קצוץבצל ספרדי, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך591 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים1אוראו ממולאים כפולים1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Segura Viudas Reserva Hereda Cava Brut עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
Segura Viudas Reserva Here Cava Brut
Segura Viudas Reserva Here Cava Brut
סגורה ויודה רזרבה תורשה קאווה ברוט יש ניחוחות פתיחה מעושנים קלות עם נגיעות של ביסקוויט ורמזים של דבש ועלי כותרת של פרחים. החיך הוא מעולה, פירותי, ומלא טעם, ומספק תחושה מענגת של שפע. תערובת: 67% Macabeo, 33% Parellada