עוף בירה בגריל
עוף בירה בגריל נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 64 גרם חלבון, 74 גרם שומן, ובסך הכל של 952 קלוריות. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -51 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד טוב כמנה עיקרית. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל גרוס, מלח מתובל, פלפל מתובל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם טעים מאוד ארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ג'ינג'ר בגריל-עוף בירה, ו עוף תחת בירה בגריל.
הוראות
בקערה חסינת מיקרוגל, שלבו את הבירה, החמאה, 1 כף אבקת שום ופלפל מתובל.
מחממים במיקרוגל למשך 2 דקות, או עד שהחמאה נמסה והתערובת חמה. הניחו בצד.
מתבלים עוף בנדיבות באבקת השום, פלפל שחור גרוס ומלח מתובל לפי הטעם.
מברישים את משטח הצלייה בשמן.
מניחים עוף על עצם הגריל כלפי מטה. סוגרים את המכסה ומבשלים כ-45 דקות, או עד שעור העוף מתחיל לשלפוחית.
הופכים את העוף, כך שהוא יהיה בצד העצם כלפי מעלה. הם יהיו שחורים וחרוכים, אבל בשר העוף יהיה בסדר. חוררים את קרום העצם בעזרת מזלג, ומצקים חלק מתערובת הבירה ל' כוס ' שנוצרת על ידי העצמות. זרקו כפית אבקת שום על הגחלים, סגרו את המכסה ואטמו את פתחי האוורור.
חזור על ערבוב תערובת הבירה לתוך העוף, וזורק אבקת שום על הגחלים כל 5 דקות, עד שהתערובת נעלמת. העוף צריך להיות רך ומיצים צריכים להתבהר.