עוף ביריים יווני איטי
עוף בישול יווני איטי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם לימון, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. , שהוא מוצק. נסו עוף יווני מבשל איטי, עוף בבישול איטי בהשראה יוונית, ו בישול איטי פיתות עוף יווניות (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את העוף, מבפנים ומבחוץ.
מניחים חצי לימון 3 שיני שום בחלל של עוף. תזמין חצי לימון אחר.
שכבה תפוחי אדמה פרוסים ואת הבצל בcrock של סיר איטי.
מפזרים הנותרים 3 שיני שום סביב החלק הפנימי של התנור; במקום עוף על הירקות.
יוצקים את היין ושמן זית. ממיסים בוליון במים הרותחים, ומוסיפים לתנור.
לסחוט את המיץ של לימון שנותר חצי על פני עוף( מסננים את הזרעים); מפזרים אורגנו. עוף העונה עם מלח ופלפל שחור.
כיסוי, ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 8-10 שעות, או על הגדרה גבוהה 4-6 שעות. מדחום בשר, מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, לא נוגע עצם, צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).