עוף בסגנון ישן עם רוטב שמנת בטעם יין, בצל ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף מיושן Fricasse עם רוטב שמנת בטעם יין, בצל, ופטריות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 651 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט, ציר עוף, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: עוף ופטריות ברוטב שמנת ויין לבן, עוף, פלפלים, בצל ופטריות עם יין מרסלה, ו פסטה עם נקניק, פטריות ורוטב שמנת יין לבן.
הוראות
יבש את העוף ביסודיות במגבת.
מבשלים את הירקות לאט בחמאה במשך כ 5 דקות, או עד שהם כמעט מכרז אבל לא השחמה (260 מעלות למחבת חשמלית). דחוף אותם לצד אחד. להעלות את החום מעט (290 מעלות), ולהוסיף את העוף. סובב אותו כל דקה במשך 3 או 4 דקות עד שהבשר מתקשה מעט, ללא צביעה ליותר מאשר צהוב זהוב בהיר.
חום נמוך יותר (260 למחבת חשמלית), לכסות, ולבשל לאט מאוד במשך 10 דקות, הפיכת העוף פעם אחת. זה צריך להתנפח מעט, להקשיח יותר, אבל לא להעמיק בצבע.
מפזרים מלח, פלפל, וקמח על כל צדי העוף, מסתובבים ומתגלגלים כל חתיכה כדי לצפות את הקמח עם חמאת הבישול. מכסים וממשיכים לבשל לאט במשך 4 דקות, הופכים אותו פעם אחת.מבעבע במלאי ויין
הסר מהחום ושופכים את הנוזל הרותח, תבשיל רועד כדי למזג את הנוזל ואת הקמח.
מוסיף את היין, זר עשבי תיבול, ועוד מניה, או מים, כך הנוזל רק מכסה את העוף. תביא את הרתיחה. טעם לתיבול, ומלח קלות במידת הצורך.
מכסים ומתחזקים לאט ומבשלים 25 עד 30 דקות (180 עד 190 מעלות למחבת חשמלית). העוף נעשה כאשר מקלות התיפוף הם מכרז אם צבט ומיצי העוף לרוץ צהוב ברור כאשר הבשר הוא דקרו במזלג. כאשר נעשה, להסיר את העוף למנה צדדית.הרוטב
בעוד העוף מתבשל, להכין את הבצלים והפטריות.
מוסיפים את מיצי הבישול שלהם לרוטב בישול העוף בשלב הבא.
מבשלים את נוזל הבישול בתבשיל במשך 2 עד 3 דקות, ברפרוף את השומן. ואז להעלות את החום ומרתיחים במהירות, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מפחית ומתעבה מספיק כדי מעיל כפית יפה. נכון תיבול. אתה צריך 2 עד 2 כוסות.
מערבבים את החלמונים והשמנת בקערת הערבוב עם שוט תיל. להמשיך להכות, ולהוסיף את הרוטב החםעל ידי כף קטנהמלא עד על כוס נכנס. הכה בשאר הרוטב בזרם דק.
יוצקים את הרוטב בחזרה לתוך התבשיל, או לתוך סיר אמייל או נירוסטה (לא להשתמש באלומיניום). הגדר על חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן, להגיע בכל רחבי החלק התחתון ואת הצדדים של התבשיל, עד שהרוטב מגיע לרתיחה. להרתיח במשך 1 דקה, ערבוב.
תיבול נכון, הוספת טיפות של מיץ לימון לפי הטעם, וקמצוץ של אגוז מוסקט. מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר.הרכבה סופית
מסדרים את העוף, ואת בצל garniture פטריות, בתבשיל.
פרט לחימום, והחמאה האחרונה של הרוטב, המנה מוכנה כעת ויכולה לחכות ללא הגבלת זמן. כדי למנוע עור להיווצר על הרוטב, כפית על זה סרט של שמנת, מלאי או חלב. שים את זה בצד חשוף.Reheating והגשה
הגדר תבשיל מעל חום מתון ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים לאט מאוד במשך 5 דקות, או עד העוף חם דרך, צולה אותו לעתים קרובות עם הרוטב.
Off חום ממש לפני ההגשה, הטיה תבשיל, להוסיף חמאה העשרה, ו להשרות את העוף עם הרוטב עד החמאה נספגת לתוכו.
מגישים את העוף מן התבשיל; או לסדר אותו עם בצל ופטריות על מגש חם, מוקף אורז או אטריות, ומכוסה ברוטב. לקשט עם גבעולים של פטרוזיליה טרייה.
VARIATIONSFricasse דה Poulet lIndienne (רוטב קארי)1 עד 2 אבקת קארי ריחני Tb
לאחר העוף היה מפנה ראשוני של 5 דקות בחמאה, להתמזג אבקת קארי. כסה, והמשיך עם תקופת הבישול הדקה. ואז להמשיך עם המתכון.Fricasse de Poulet au Paprika (רוטב פפריקה)
1 טרה-בתים ריח טרי פפריקה ריחנית (Tb יותר פפריקה, במידת הצורך)
לאחר שהתרנגולת קיבלה סיבוב ראשוני של 5 דקות בחמאה, להתמזג בפפריקה. כסה, והמשיך עם תקופת הבישול הדקה. ואז להמשיך עם המתכון. לאחר השלמת הרוטב, מערבבים יותר פפריקה אם הרוטב צריך צבע. זה צריך להיות ורוד קרמי.Fricasse de Poulet a lEstragon (רוטב טרגון)
4 או 5 גבעולים טרגון טרי או 2 כפית מיובשים טרגון
2 Tb טרגון טחון טרי או פטרוזיליה
הוסף את הטרגון ליין ולמניה עבור המבעבע של העוף. מערבבים טרגון טרי או פטרוזיליה לתוך הרוטב המוגמר.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;