קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מטבחיםאפריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוף בסגנון מהיר בסגנון צפון אפריקה

עוף בסגנון מהיר בסגנון צפון אפריקה
עוף בסגנון טג'ין מהיר צפון אפריקה עשוי להיות רק אפריקה מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 636 קלוריות. אם יש לך בצל, שזיפים מיובשים, כורכום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו טג'ין עוף צפון אפריקאי, טג'ין ירקות מתובל בצפון אפריקה, ו עוף מהיר בסגנון טג'ין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת, בזרם איטי, ומוסיפים שום מרוסק. מתבלים את העוף עם תערובת תיבול. לפזר עוף סביב המחבת בשכבה זוגית. לבשל חתיכות עוף 2 דקות בכל צד לחום, ולאחר מכן להוסיף את הבצל, שזיפים מיובשים, צימוקים ומניות.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים תבלינים בצלחת קטנה ומפזרים על הסיר. מכסים ומפחיתים לחום מתון. לבשל 7 או 8 דקות, להסיר את המכסה stir.To הכן את הקוסקוס, להביא ציר עוף לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיף קוסקוס, שמן זית כתית מעולה בצל ירוק ולהסיר את הקוסקוס מהתנור מיד. לכסות ולתת לעמוד 5 דקות. תפזר את הקוסקוס במזלג.לחשוף עוף ולבשל עוד 2 עד 3 דקות כדי להתעבות מעט. להתאים את התיבול, לטעום, ולהגיש עוף על מצע של קוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מקשטים עם כוסברה קצוצה ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6
מגישים עם chutney.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות

מרכיבים

3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)0חתיכות טופי הית' ברקינמון, כמה צביטותקינמון, כמה צביטות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבתשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית אקסטרה, גלגל העין זהשמן זית כתית אקסטרה, גלגל העין זה1השארכוסברה קצוצה או פטרוזיליה שטוחהכוסברה קצוצה או פטרוזיליה שטוחה4שיני שום, מרוסקות מתחת לדירת הסכין שלך עם העקב של היד שלך, משליכות עורותשיני שום, מרוסקות מתחת לדירת הסכין שלך עם העקב של היד שלך, משליכות עורות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים מוזהביםצימוקים מוזהבים1חתיכות טופי הית' ברכוסברה אדמה, גלגל העין זהכוסברה אדמה, גלגל העין זה2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף דל נתרן, זמין במיכלי נייר על מעבר מרקמרק עוף דל נתרן, זמין במיכלי נייר על מעבר מרק4שרימפס וורידיםמנגו צ'אטני, כל מגוון ומותג (זמין על תבלין או במעברי מזון בינלאומיים)מנגו צ'אטני, כל מגוון ומותג (זמין על תבלין או במעברי מזון בינלאומיים)10מגולענים שזיפים, קצוצים בצפיפותמגולענים שזיפים, קצוצים בצפיפות2חתיכות טופי הית' ברתיבול עוף במונטריאול (מומלץ (תיבול מונטריאול על ידי מקורמיק) או 1⁄2 כפיות מלח ופלפל (מלח גס ופלפל גס)תיבול עוף במונטריאול (מומלץ (תיבול מונטריאול על ידי מקורמיק) או 1⁄2 כפיות מלח ופלפל (מלח גס ופלפל גס)4שרימפס וורידיםבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ2בצל ירוק, קצוץ דקבצל ירוק, קצוץ דק2חתיכות טופי הית' ברפפריקה מתוקה, שימי לב.פפריקה מתוקה, שימי לב.1חתיכות טופי הית' ברכורכום, גלגל העין.כורכום, גלגל העין.1כף. חומץ ביין אדוםבצל צהוב, לרבעים ופרוסבצל צהוב, לרבעים ופרוס

יין מומלץ: Pinotage, Chenin Blanc, ריזלינג

אפריקה עובדת ממש טוב עם פינוטג', שנין בלאן, וריזלינג. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. Pinotage Beeslaar עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
Beeslaar Pinotage
Beeslaar Pinotage
מציע ארומטיקה הרים עם מושגים של קטורת ורכיב פרחוני, יש מגע של תבלין ואדמניות לדובדבן כהה הערות שזיף כהה על האף. גוף מלא בינוני זה יש מרתק טוהר פירות וריכוז עם מרקם מלוטש טאנינים מכווננים עדין לטעמי פירות יער כהה העסיסיים. במשקל של כ-14.5% אלכוהול בנפח זה שומר על רעננותו ועל החיוניות שלו עם אוורור המצביע על כך שזה יהיה גיל יפה על מספר טוב של שנים.