עוף בסגנון משפחתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-10 מנות. תמורת $1.75 למנה , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 26 גרם חלבון , 60 גרם שומן , ובסך הכל 884 קלוריות . אם יש לכם בצל, לפת, זר גרני: ענפי טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 61% , וזה טוב. ירכי עוף בסגנון BBQ , עוף פחית בירה, ירקות בסגנון כפרי עם שום צלוי , וסאטה עוף בסגנון תאילנדי של צ'לי דומים מאוד למתכון הזה.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם בלנדר או ידיים עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים פנימה את מי הקרח ומעבדים אותם כדי לקשור את הבצק עד שהוא נצמד מבלי להיות רטוב או דביק מדי. סוחטים כמות קטנה יחד, אם היא פירורית, מוסיפים עוד מי קרח, 1 כף בכל פעם. עוטפים את כדור הבצק הגדול בניילון נצמד ומקררים תוך כדי הכנת שאר המתכון (מוזמנים להכין את הבצק ערב קודם אם אתם מעדיפים).
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
שמים את העוף בסיר גדול ומכסים ב-3 ליטר מים צוננים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הירקות ועשבי התיבול ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים, ללא כיסוי, למשך שעה אחת; רפרוף לעתים קרובות כשהשמן עולה לפני השטח. מה שאנחנו עושים כאן זה לא רק לבשל את העוף אלא גם ליצור את רוטב הבסיס לסיר פאי. זה הטריק הישן של להרוג שתי ציפורים במכה אחת - או בסיר אחד לפי העניין.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פפרונצ'יני, לקישוט
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוציאים את העוף לצלחת להתקרר. כשהוא מספיק מגניב כדי להתמודד, גררו את בשר העוף, זורקים את העור והעצמות ומניחים בצד. בעזרת מסננת מסננים את מרק העוף לסיר אחר וזורקים את המוצקים; אתה אמור לקבל בערך 2 ליטר כשתסיים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזיר
4
להכנת מלית הסיר: מנגבים את הסיר ומחזירים אותו לכיריים על אש בינונית-נמוכה. ממיסים את החמאה ובדיוק כשהקצף שוכך מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב מתמיד בכף עץ או מטרפה למניעת גושים. זהו רו, שיפעל כחומר מעבה. מבשלים ומערבבים את הרוקס עד שהוא מקבל צבע של בלונדינית קליפורנית. כעת, יוצקים פנימה בהדרגה את מרק העוף השמור, תוך טריפה כל הזמן כדי למנוע גושים.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
5
מקציפים ומבשלים במשך 10 דקות כדי לבשל את הטעם העמילני של הקמח ולהסמיך את המרק; זה צריך להיראות כמו מרק עוף. מקפלים פנימה את הגזר, בצל הפנינה, האפונה, השום, הרוזמרין, התימין ומיץ הלימון; מערבבים לאיחוד. מבשלים 10 דקות כדי לרכך מעט את הירקות; מתבלים את התערובת במלח ופלפל. מערבבים פנימה את העוף המגורר עד להטמעה, מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר; זה יהיה די סמיך ככל שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב קצוץ (לא חובה)
מיכל בצל קצוץ
פפרונצ'יני, לקישוט
בצל פנינה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
מרדדים את הבצק למלבן גדול בגודל 14 על 20 אינץ'. מעבירים בזהירות את הבצק לאבן פיצה מלבנית גדולה או לתבנית תבנית רגילה, ומשאירים כ-1 מטר מהמאפה תלויים בקצה אחד. מורחים את מלית העוף המצונן על המאפה שנמצא על אבן הפיצה, ומשאירים גבול מסביב לדפנות. טורפים קלות את הביצה עם 3 כפות מים כדי ליצור שטיפת ביצים ומברישים אותה על גבול הבצק. מקפלים את הבצק ה"חופשי" על המילוי כמו שמיכה ומכווץ את הקצוות בעזרת מזלג ליצירת אטימה הדוקה; זה צריך להיראות כמו כרית גדולה.