עוף בסגנון קארי ותרד
עוף בסגנון קארי ותרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 430 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זנגביל הקרקע, מרק עוף, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. . נסו קארי תרד malabar / קארי תרד malabar בסגנון mangalorean, עוף קארי בסגנון הודי, ו קארי עוף בסגנון ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים את העוף בחמאה כ 5 דקות, עד השחמה.
מתבלים את העוף עם הכמון, כוסברה, ג ' ינג ' ר, אבקת בצל ופתיתי פלפל אדום.
יוצקים את מרק העוף למחבת, ומביאים את התערובת לרתיחה.
מערבבים את התרד ומבשלים כ 5 דקות.
מערבבים את השמנת הכבדה, ומבשלים עד מחומם דרך. המשך לבשל עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור. מלח לפי הטעם.