עוף בקארי ירוק תאילנדי
המתכון עוף קארי ירוק תאילנדי יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בערך 1 שעה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 905 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לך שום, משחת קארי, שמן בישול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. , שהוא מוצק. נסו משחת קארי ירוקה תאילנדית תוצרת בית (וקארי ירוק תאילנדי קל), הודו בקארי ירוק תאילנדי וקציץ בשר קישואים ברוטב קארי ירוק חלב קוקוס, ו עוף בקארי ירוק תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את העוף הראשון ב 1 כף רוטב סויה כהה, ואז בקמח, ציפוי חתיכות באופן שווה.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מניחים עוף במחבת, לבשל ומערבבים עוף עד השחמה, על 5 דקות.
להפחית את החום בינוני ומערבבים להדביק קארי. מבשלים 1 דקה עד ריחני, ואז מערבבים בצל ירוק, שום וג ' ינג ' ר; מבשלים 2 דקות נוספות. להחזיר עוף למחבת, ערבוב מעיל עם תערובת קארי. מערבבים את חלב הקוקוס, רוטב דגים, 1 רוטב סויה כף, וסוכר לתוך תערובת עוף קארי. אפשר להתבשל מעל חום בינוני במשך 20 דקות עד שהעוף רך.