עוף בקארי מבושל איטי עם כרובית
נסו עוף אפוי מבושל איטי, עוף מלאך מבושל איטי, ו עוף כתום מבושל לאט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מחממים את השמן; מוסיפים את השום ואת הג ' ינג ' ר ומבשלים, ערבוב, עד ריחני.
מוסיפים את משחת הקארי וממשיכים לבשל עד ריחני, כ 2 דקות יותר.
לטאטא את המרק עם כל הארומטיקה במחבת; ואז לשפוך את הנוזל לתוך סיר איטי.
לטאטא את היוגורט לתוך הנוזל.
מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מוסיפים את העוף, העדשים והמלח הנותר לבישול האיטי. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 6 שעות, הוספת כרובית וחומוס כחצי דרך בישול.
מחלקים קארי באופן שווה לקערות ולפזר נענע קרוע טרי או כוסברה על גבי.
מרכיבים
6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טרי907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חומוס, סחוט ושטוף3(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1ראשכרובית, מחולקת לפרחים גדולים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף, משומר דל נתרן, או תוצרת בית796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמוכן דרום אסיה להדביק קארי (מומלץ: Patak)1חבורהנענע טרי או עלי כוסברה, קצוץ2אינצ ' יםזנגביל טרי, טחון6ציפורןשום, טחון2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1לימון, לחתוך טריזים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עדשים אדומות, הרים מעל (2 1/4 כוסות)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיוגורט רגיל חלב מלא6עצם-in ירכיים עוף ללא עור, על 2 1/4 ק " ג