עוף ברביקיו האולטימטיבי הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 6 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 588 קלוריות, 23 גרם חלבון ו-37 גרם שומן למנה. תמורת $1.35 למנה, מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 141 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו בצל, טימין, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 71%. נסו את The Ultimate Barbecued Chicken, The Ultimate Barbecued Chicken ו-The Ultimate Barbecued Ribs עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
למלח, בקערת ערבוב מערבבים את המים, המלח, הסוכר, השום והתימין.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
רצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
העבירו את התמיסה לשקית ניילון בגודל 2 ליטר הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
4
מוסיפים את העוף, סוגרים את השקית ומקררים שעתיים (אם יש לך רק 15 דקות, זה בסדר) כדי לאפשר למלח ולתיבול לחדור לעוף.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
בינתיים מכינים את הרוטב. עטפו את הבייקון סביב צרור הטימין וקושרו בחוט מטבח כך שיהיה לכם צרור יפה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
מוסיפים את הטימין ומבשלים לאט 3 עד 4 דקות כדי להפוך את שומן הבייקון ולתת לרוטב טעם מעושן נחמד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום
8
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים לאט ללא צביעה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים את הרוטב ומנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים לאט במשך 20 דקות כדי למזג את הטעמים. לאחר שהרוטב סיים להתבשל, הסר כ-1 1/2 כוסות מהרוטב ושמור להגשה לצד העוף בשולחן. שאר רוטב הברביקיו ישמש לביסוס הרגליים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מחממים מראש מחבת גריל או מנגל חיצוני גז או פחמים לחום בינוני. קחו כמה מגבות נייר וקפלו אותן כמה פעמים כדי ליצור ריבוע עבה. נגב כמות קטנה של שמן על מגבת הנייר ונגב בזהירות ובמהירות את הסורגים החמים של הגריל כדי ליצור משטח נון-סטיק. מוציאים את העוף מהמלח, מייבשים אותו על נייר סופג. מסדרים את נתחי העוף על הגריל שחומם מראש ומבשלים, הופכים פעם אחת באמצע הדרך ומבשלים בסך הכל 10 דקות.
מעבירים את העוף המסומן על הגריל לתבנית עוגייה ואז מכניסים לתנור. מבשלים את העוף במשך 15 דקות, מוציאים אותו מהתנור ולאחר מכן מברישים בנדיבות, מצפים כל סנטימטר מהרגליים ברוטב הברביקיו ולאחר מכן מחזירים לתנור ל-25 עד 30 דקות נוספות, מבססים את העוף בפעם השנייה באמצע הדרך. זמן הבישול הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ברביקיו עוף ניתן לשילוב עם זינפנדל ורוזה נוצץ. זינפנדל פירותי, דל טאנין, נהדר עבור כל מנת עוף ברביקיו דביקה ודביקה. אם אתה לא מרגיש יין אדום, גם רוזה מבעבע יעבוד. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.