גשו לסופר וקנו שמן זית, ירכיים עוף ומקלות תיפוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו עוף צלוי ברוטב איטלקי, עוף בגריל ברוטב איטלקי עם קישואים, ו יוגורט-עוף במרינדה עם פטריות ובטטות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את המרינדה, לערבב את מיץ לימון, שמן, חומץ, פתיתי צ ' ילה, אורגנו, שום ומפזרים מלח ופלפל בקערה קטנה. בשקית ניילון או מיכל אטום, להוסיף את חתיכות עוף, תפוחי אדמה, גזר ובצל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חתיכות עוף
פתיתי פלפל אדום
מיץ לימון
מרינדה
תפוח אדמה
גזר
אורגנו
חומץ
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
קערה
3
הוסף את המרינדה לשקית, לזרוק היטב מעיל באופן שווה, להכניס למקרר 1 עד 10 שעות. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מניחים את תפוחי האדמה, גזר ובצל בשכבה אחת בתבנית אפייה זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
גזר
בצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
5
מעבירים את העוף ומניחים על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
עוף שלם
6
טפטף את כל המרינדה מהשקית על העוף. צולים את העוף עד שהוא מבושל דרך, או מדחום שנקרא מיידית רושם 165 מעלות F, כ -40 דקות. מכסים את העוף ולתת מנוחה במשך 5 דקות לפני ההגשה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.