עוף ברוטב ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף עם רוטב ליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 256 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך מים, סוכר חום, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה עוף ברוטב לימון ג'ינג'ר, ליים, משמש וכנפי עוף ברוטב סויה, ו עוף ברוטב כוסברה-ליים שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
מוסיפים מרק עוף, סוכר, 2 כפות מיץ, וחרדל למחבת; מבשלים מעל חום בינוני, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מערבבים מים וקורנפלור בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת קורנפלור למחבת; מערבבים היטב עם מקצף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; לבשל 1 דקה או עד רוטב מתעבה מעט.
לטאטא הנותרים 1 כף מיץ לימון וחמאה, ערבוב עד חמאה נמס. החזרת עוף למחבת; מבשלים 2 דקות או עד שהעוף מחומם היטב.