עוף ברוטב עגבניות מיובשות
עוף ברוטב עגבניות מיובשות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם חצאי עגבניות מיובשים בשמן, פלפל, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש עד חצאי עגבניות מיובשים השמש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים עגבניות מיובשות במסננת מעל קערה, שומר שמן. להפריש 1 1/2 כפות שמורות שמן לבשל עוף. דק קוצצים 1/4 כוס עגבניות; להפריש לרוטב.
מניחים שאריות שמן ועגבניות בצנצנת עגבניות מיובשות; שומרים לשימוש נוסף.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/8 כפית מלח ופלפל.
חום 1/2 כפות שמורות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
הוסף עוף; לבשל 6 דקות בכל צד או עד הסוף.
מוסיפים עגבניות מיובשות קצוצות, 1/8 כפית מלח, מרק, אורגנו וחומץ; מביאים לרתיחה, גירוד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מבשלים עד תערובת מרק מצטמצם 1/2 כוס (כ 3 דקות).