עוף ברוטב פאן
רוטב פאן עוף דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם יין, עשבי תיבול, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו אחד פאן לימון עוף עם אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
חזה עוף העונה עם מלח, פלפל ומלח מתובל. בקערה קטנה, לשלב קמח ומים ומערבבים עד לא גושים להישאר ואת התערובת חלקה לחלוטין.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים עוף וחום במשך 3 עד 4 דקות בכל צד.
מחבת Deglaze עם יין ומרק ולהביא להתבשל על אש נמוכה בינונית. כאשר מבשלים, להוסיף עשבי תיבול; להקציף בתערובת קמח. חזור לרתיחה, להפחית את החום לנמוך ולחזור עוף למחבת עם מיצים.
מכסים מחבת ומבשלים בעדינות במשך 20 עד 30 דקות, או עד עוף מבושל דרך (כבר לא ורוד בפנים), פונה לעתים קרובות.