עוף ברוטב תאנה
עוף ברוטב תאנה הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, עצמות, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קרוסטיני תאנה אפוי, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו Paleo שקדים איור Quickbread (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים תאנים לרבעים ומניחים בקערה קטנה; מכסים במים חמים ומשרים עד רך, כ 15 דקות. הרם תאנים מנוזל ומניח בבלנדר או מעבד מזון.
הוסף 1/3 כוס של הנוזל השריית (להשליך שארית) ואת מרק, כוסברה, חרדל יבש; להסתחרר עד חלקה.
יש לשטוף את העוף ולייבש את הטפיחה. הגדר מחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה. כאשר חם, להוסיף 1 1/2 כפיות שמן זית להטות מחבת לתחתית המעיל.
מוסיפים עוף בשכבה אחת ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להשחמה משני הצדדים, 4 עד 6 דקות בסך הכל.
להוסיף 1 1 1/2 כפיות שמן ובצל; מערבבים לעתים קרובות עד בצל הוא צולע ומתחיל חום, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים קמח ומערבבים בצל.
מוסיפים תערובת תאנה ומערבבים עד הרתיחה.
להחזיר עוף למחבת. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדיקה), 5 עד 7 דקות.
עם מלקחיים, להעביר עוף לצלחות. מערבבים שרי לרוטב. אם תרצה רוטב חלק יותר, יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קערה. רוטב כפית שווה על עוף, ואז לטפטף כל מנה עם חומץ 1 כף.
מפזרים עירית ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.