עוף בשומשום כתום
עוף בשומשום-כתום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 620 קלוריות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן בוטנים, תפוז בטבור, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. נסו עוף בשומשום כתום, עוף בשומשום כתום, ו עוף בשומשום כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
הוסף את שומשום. זרעי שומשום טוסט עד ריחני משחימים קלות. אל תפנה את גבך על הזרעים בזמן הבישול, הם יכולים בקלות ובמהירות לשרוף. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע מהם לשרוף. ייתכן שתשמע אותם קופצים, וחלקם עשויים לקפוץ מתוך המחבת בזמן הבישול. כאשר משחימים קלות להסיר מהחום ולהניח בצד.2
מערבבים חמאה מומסת עם פירורי הלחם.
מחממים מחבת גדולה על בינוני גבוה, מוסיפים את פירורי הלחם, מערבבים לעתים קרובות עד פירורי הלחם לקבל חום קלוי.
מחממים את התנור ל 204°. קו מחבת צלייה עם רדיד. שים מתלה אפייה שטוח על מחבת קלייה מרופדת.4 השתמש בדג בשר כדי להלום קלות את חזה העוף בין שתי חתיכות של נייר שעווה אפילו את עובי השדיים.5 השתמש פומפיה microplane לגרר את גרידת התפוז.
מניחים את ההתלהבות בקערה גדולה.
חותכים 4 פרוסות עגולות דקות ממרכז התפוז כדי להשתמש עם מתכון זה. שמור את שאר הכתום לנשנושים.6
מוסיפים לקערה הגדולה עם גרידה, מרמלדה, רוטב סויה, שמן שומשום, שמן בוטנים, פתיתי פלפל אדומים ומלח.
מוסיף את העוף לרוטב, ציפוי כל חתיכה. אתה יכול בשלב זה להתקדם על ידי 24 שעות ולתת את העוף במרינדה, או שאתה יכול להמשיך עם המתכון. 7 בצלחת גדולה ורדודה, מערבבים יחד את זרעי שומשום קלויים ופירורי לחם. עבודה עם חתיכת העוף אחד בכל פעם, לדלות את העוף בציפוי, לחיצה על הפירורים כדי לוודא שהם לדבוק היטב.
העבר אל המדף האחורי על מחבת קלייה מרופדת. לטבול את פרוסות התפוז בתערובת שאריות ריבה ולהגדיר על המדף.8 מבשלים ב 204° עד העוף יש טמפרטורה פנימית של160, כ 20 דקות.
מגישים מיד, עקף עם פרוסות תפוז.