קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

עוף בשומשום כתום

עוף בשומשום כתום
עוף בשומשום-כתום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 620 קלוריות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן בוטנים, תפוז בטבור, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. נסו עוף בשומשום כתום, עוף בשומשום כתום, ו עוף בשומשום כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
הוסף את שומשום. זרעי שומשום טוסט עד ריחני משחימים קלות. אל תפנה את גבך על הזרעים בזמן הבישול, הם יכולים בקלות ובמהירות לשרוף. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע מהם לשרוף. ייתכן שתשמע אותם קופצים, וחלקם עשויים לקפוץ מתוך המחבת בזמן הבישול. כאשר משחימים קלות להסיר מהחום ולהניח בצד.2
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מערבבים חמאה מומסת עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4
מחממים מחבת גדולה על בינוני גבוה, מוסיפים את פירורי הלחם, מערבבים לעתים קרובות עד פירורי הלחם לקבל חום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
הסר מהחום, תן להתקרר. 3
6
מחממים את התנור ל 204°. קו מחבת צלייה עם רדיד. שים מתלה אפייה שטוח על מחבת קלייה מרופדת.4 השתמש בדג בשר כדי להלום קלות את חזה העוף בין שתי חתיכות של נייר שעווה אפילו את עובי השדיים.5 השתמש פומפיה microplane לגרר את גרידת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים את ההתלהבות בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
חותכים 4 פרוסות עגולות דקות ממרכז התפוז כדי להשתמש עם מתכון זה. שמור את שאר הכתום לנשנושים.6
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
9
מוסיפים לקערה הגדולה עם גרידה, מרמלדה, רוטב סויה, שמן שומשום, שמן בוטנים, פתיתי פלפל אדומים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מערבבים היטב.
11
מוסיף את העוף לרוטב, ציפוי כל חתיכה. אתה יכול בשלב זה להתקדם על ידי 24 שעות ולתת את העוף במרינדה, או שאתה יכול להמשיך עם המתכון. 7 בצלחת גדולה ורדודה, מערבבים יחד את זרעי שומשום קלויים ופירורי לחם. עבודה עם חתיכת העוף אחד בכל פעם, לדלות את העוף בציפוי, לחיצה על הפירורים כדי לוודא שהם לדבוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
העבר אל המדף האחורי על מחבת קלייה מרופדת. לטבול את פרוסות התפוז בתערובת שאריות ריבה ולהגדיר על המדף.8 מבשלים ב 204° עד העוף יש טמפרטורה פנימית של160, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
מגישים מיד, עקף עם פרוסות תפוז.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים