קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון

עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון
עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפ, ו-30 שלם כולל 452 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 55 דקות. לכו לחנות ואספו ג'ינג'ר, שמן קנולן, עוף ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 59%. הציון הזה די טוב. נסו עוף ג'ינג'ר מעושן עם הל, ציפורן וקינמון, אגוז שביר עם קינמון וציפורן, ו קומקוואט בסירופ מתובל עם ציפורן, קינמון וכוכב אניס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הציפורן, הל ומקלות קינמון בקערה, מכסים במים קרים ומשרים לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים את השמן במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הג ' ינג ' ר והשום ומבשלים עד שהם רכים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5
מוסיפים את זרעי החרדל ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
6
מוסיפים 1/2 כוס מים, גרידת הלימון והמיץ ומעט מלח ופלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מעבירים לבלנדר ומערבבים עד לקבלת עיסה חלקה, מוסיפים עוד מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
תן להתקרר.
9
משפשפים את העיסה על כל העוף, כולל מתחת לעור. מכסים ומרינדים במקרר לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
10
מוציאים את העוף מהמקרר 30 דקות לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
הדליקו מתנע ארובה מלא בפחם עץ קשה והניחו להישרף עד שכל הפחם מכוסה בשכבת אפר אפור דק. בנה אש ברמה אחת על ידי פיזור הגחלים באופן שווה על תחתית הגריל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
12
מוסיפים את התבלינים הספוגים באופן שווה על הפחם החם, מניחים את המכסה על הגריל ומאפשרים לסורגים להתחמם ולעשן למלא את הגריל, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
13
מניחים את העוף, בצד העור כלפי מטה, מעל הגחלים ומבשלים עד שהעור חרוך יפה. הפוך, העבר לחום עקיף, מכסה את הגריל ומבשל על כ-375 מעלות עד שמדחום קריאה מיידית המוחדר לירך רושם 165 מעלות פרנהייט, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
14
מוציאים את העוף לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך