עוף גרמני מוקרם
עוף גרמני מוקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -32 גרם חלבון , 100 גרם שומן ובסך הכל 1070 קלוריות . , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. 11 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, בצל, זרעי סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תפוחי אדמה מוקרם אפויים , בצל מתוק מוקרם עם ביסקוויטים בזיליקום חמאה , ופנקייק בננה נוטלה בסגנון גרמני .
הוראות
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית ומשחימים חזה עוף בחמאה החמה עד להזהבה קלה משני הצדדים, כ-5 דקות לכל צד. העוף עדיין יהיה מעט ורוד בפנים. מניחים את חזה העוף בצד.
מבשלים ומערבבים בצל באותה מחבת עד לשקיפות, כ-5 דקות; מערבבים פנימה שומר וזרעי סלרי יחד עם פלפל שחור עד לאיחוד יסודי.
יוצקים שמנת, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהרוטב מסמיך מעט, כ-5 דקות.
מניחים חזה עוף לתוך רוטב השמנת וכפית רוטב על העוף; מבשלים עד שחזה העוף כבר לא ורוד בפנים והמיצים מתבהרים, בערך 10 דקות נוספות.