עוף דניאל
עוף דניאל דורש כ 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 43 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל של 924 קלוריות. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם טימין, פטריות כפתורים, פסטה לינגווינית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. נסו עוגת העוף של דניאל, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, ו העוף הגרוס הטוב ביותר למנות העוף שלכם + מרק עוף ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 6 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה. מתבלים עוף במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. מבשלים עד אמצע הדרך וחום זהוב משני הצדדים, כ -4 עד 7 דקות מכל צד. כשהוא משחים, מוציאים עוף לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. הניחו את המחבת בצד, שמרו טפטופים.
במחבת נפרדת ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות על אש בינונית גבוהה ומקפיצים פטריות.
מוסיפים 1/4 כוס מהיין ומערבבים; בואו להפחית על אש נמוכה למשך 5 דקות. הניחו פטריות וטפטופים בצד, תוך שמירה על חום.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מוסיפים שמנת מרק עוף ושמנת מרק פטריות למחבת עוף/טפטופים שמורה.
מערבבים היטב מרקים עם טפטופים, מוודאים שלא יישארו גושים. מוסיפים לאט שמנת, תוך ערבוב מתמיד, ואז מוסיפים 1/2 כוס יין שנותרה; מתבלים ברוזמרין וטימין. התאם את כמות היין לפי הצורך כדי ליצור עקביות רוטב נחמדה וסמיכה.
נותנים לתערובת להתבשל על אש בינונית עד לבעבע, ואז מוסיפים תערובת פטריות שמורה ומערבבים יחד.
יוצקים תערובת מרק / פטריות על עוף בתבנית אפייה, מכסים ואופים בתנור שחומם מראש למשך 30 עד 45 דקות.
כ 15 דקות לפני ההגשה עוף, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים לינגוויני ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
מגישים חזה עוף ורוטב על הפסטה המבושלת החמה.