וופלים מחיטה מלאה
וופלים מחיטה מלאה עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם סוכר, שמן בוטנים, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו וופלים מחיטה מלאה, וופלים מחיטה מלאה, ו בננה בננה וופלים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את השמרים על המים בקערת ערבוב גדולה; לתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מוסיף את חלב החמאה, שמן, סוכר וקמח לטאטא עד חלקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מחממים מכשיר להכנת ואפלים.
לטאטא את שיבולת השועל, חלבונים ביצה, סודה לשתיה, ומלח לתוך הבלילה ופל עד חלקה. ערפל קל ברזל ופל חם עם ספריי בישול.
הוסף כ 1/3 כוס הבלילה לכל קטע, באמצעות החלק האחורי של כף כדי להפיץ את הבלילה לקצוות. מבשלים עד הוופלים הם פריך וזהוב חום, 5 עד 7 דקות. חזור עם הבלילה שנותרה.