עוף ואורז Avgolemono עם שמיר
עוף ואורז Avgolemono עם שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלח, בצל ירוק, אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מרק עוף Avgolemono עם אורז, אספרגוס עם ביצה עלומה ברוטב שמיר וצלפים Avgolemono, ו Aginares Avgolemono (תחתית ארטישוק ב Avgolemono).
הוראות
להסיר ולהשליך את העור מעוף צלייה.
להסיר בשר מעצמות, שמירת עצמות. קוצצים בשר; לכסות ולקרר עד מוכן לשימוש.
מערבבים עצמות עוף, מים, ו-5 המרכיבים הבאים (באמצעות קורנית sprig) בתנור הולנדי גדול; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה. מסננים מלאי דרך מסננת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים.
מחממים שמן זית במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ירוק ושום; לטגן 1 דקה.
מוסיפים מלאי מתוח, ומביאים לרתיחה. מערבבים באורז; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, במשך 15 דקות או עד אורז הוא רך. מערבבים עוף קצוץ שמורות.
מערבבים מיץ לימון וביצים בקערה בינונית, מערבבים היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף 1 כוס מרק חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת ביצה למחבת, ערבוב כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה מעט (כ 2 דקות), תוך ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בשמיר.