עוף וארטישוקים
עוף וארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי מגורי לב ארטישוק, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: עוף עם ארטישוקים, עוף עם ארטישוקים, ו עוף עם ארטישוקים.
הוראות
להסיר ולהשליך את העור והעצמות משדי עוף.
חותכים חזה עוף לרצועות, ולהניח בצד.
להמיס 3 כפות חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני; להוסיף פטריות ובצל, ו 6 דקות מוקפץ.
מוסיפים שום, ומטגנים 2 דקות.
ממיסים 2 כפות חמאה באותו מחבת על אש בינונית; מוסיפים רצועות עוף, ומבשלים 10 דקות או עד שהעוף רך. מערבבים ביין ומבשלים 5 דקות. להחזיר תערובת פטריות למחבת, ערבוב טוב.
ממיסים הנותרים 4 כפות חמאה בסיר קטן.
לטאטא בקמח עד מעורבב וחלק. בהדרגה לטאטא בחלב, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה. מערבבים בארטישוקים ו-3 המרכיבים הבאים.
תערובת עוף כפית לתוך צלחת אפייה 11-x 7 אינץ'; למעלה באופן שווה עם תערובת ארטישוק.
אופים ב 300 במשך 15 דקות או עד מבעבע.
* מרק עוף ניתן להחליף יין לבן.