עוף ובמיה פריקאסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף Okra Fricassee. מנה אחת מכילה 1243 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עוף, שן שום, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוף מטוגן, עוף מטוגן, ו עוף מטוגן עם אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
שים את העוף בצלחת רדודה גדולה ומתבלים במלח, פלפל ואורגנו. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מחממים את השמן בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
מוסיפים חצי חתיכות עוף ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 4 דקות לכל צד.
להעביר את העוף לצלחת גדולה; לחזור עם העוף שנותר.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, בצל ושום לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד שהתרכך, על 4 דקות. מערבבים את הקמח עד מעורבב, ואז מערבבים את מרק העוף, חלב קוקוס ועשב לימון ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את העוף והמיצים שלו ומבשלים על אש נמוכה, הופכים את החלקים פעם אחת, עד שהשדיים מבושלים דרך, כ -20 דקות.
להעביר את השדיים לצלחת. מבשלים את הבשר הכהה במשך כ -10 דקות יותר.
בינתיים, בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את הבמיה עד ירוק בהיר, על 2 דקות.
לנקז היטב. החזירו את חזה העוף לתבשיל וערבבו את הבמיה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 3 דקות.