עוף וגבינה ממולאים פגזי ג'מבו
גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, בזיליקום, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . נסו גבינה ותרד ממולאים פגזי ג'מבו, קונכיות ג'מבו ממולאות בגבינה ברוטב מרינרה, ו פגזי ג'מבו ממולאים בחזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. פגזים נפרדים ולתת לעמוד, אז הם לא נוגעים, על נייר שעווה או רדיד.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לשלב עוף, בצל, פירורי ביצה ולחם. מבשלים עד עוף הוא כבר לא ורוד. מתבלים באורגנו, בזיליקום, מלח ופלפל. מערבבים בשלושה רבעים של מוצרלה גרוסה וצ ' דר; לבשל עד גבינות להמס.
ממלאים פגזים בתערובת עוף, באמצעות כף, ומניחים בתבנית אפייה 9 x 13. מכסים את הפגזים עם רוטב עגבניות העליון עם גבינה שמורה. מכסים בנייר כסף ואופים 45 דקות, או עד השחמה קלה תוססת.