תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף וכופתאות. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 697 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3855 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, ירכיים עוף וחלקי חזה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות III (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את ציר העוף לרתיחה עדינה בסיר בינוני. 2 בסיר גדול (8 qt), עבה תחתית, לחמם את החמאה או שמן זית על חום בינוני גבוה. טפיחה לייבש את חתיכות העוף ומפזרים מלח. עבודה בקבוצות, חום חתיכות עוף, הנחת חתיכות העור בצד למטה הראשון; זה יהיה לדקלם שומן תוכלו להשתמש כדי לבנות את התבשיל מאוחר יותר.3 ברגע חתיכות עוף הם השחמה על כל הצדדים, להסיר אותם מן הסיר הגדול, ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
(הוציאו כבד וצוואר)
סטייקים של ניו יורק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ועוד 2 כפות מי קרח
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
להסיר ולהשליך את העור מן חתיכות עוף ולשים את חתיכות עוף לתוך הסיר של מניה רותח. לחלוט את העוף במניה עד מבושל דרך, כ -20 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
הסר את חתיכות העוף ולהגדיר על מגש להתקרר במשך כמה דקות. כאשר חתיכות עוף מגניב לגעת, למשוך את הבשר מעל העצמות לחתוך לחתיכות 2 אינץ'. תניח בצד. 4 להחזיר את החום על הסיר הגדול בינוני גבוה. כאשר הסיר חם, להוסיף את הבצל, סלרי, גזר טימין ו מוקפץ עד רך, אבל לא השחמה, על 4-5 דקות.
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. הקמח יספוג את השומן בסיר וידבק קצת לתחתית. להפחית את החום בינוני נמוך ומערבבים את תערובת הירקות קמח כל הזמן במשך 2-3 דקות. אל תתנו לו לשרוף.5 קבל מצקת מוכנה ויש לי את הסיר של מרתיח עוף בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
מצקת
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את השרי לתערובת הירקות. זה יהיה לגמגם ולתפוס למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
סוכריות מצילות חיים
6
מוסיפים מצקת של עוף חם ומערבבים היטב. זה יהיה דביק.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
מצקת
7
להוסיף מצקת אחרת, ואז עוד, ערבוב כל הזמן, עד המרק מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
מצקת
8
מוסיף את שאר ציר העוף, בשר עוף שמורות. להגדיל את החום ולהביא לרתיחה, ואז להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה בזמן שאתה עושה את הכופתאות. 6 להפוך את הבלילה הכופתה על ידי לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
(הוציאו כבד וצוואר)
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
סוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
9
הוסף (אופציונלי) קצוץ עשבי תיבול טריים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טריים
10
מוסיפים חמאה וחלב מותכים למרכיבים היבשים. לערבב בעדינות עם כף עץ עד תערובת רק מגיע יחד. (הערה: לא overmix! או הכופתאות שלך יתבררו צפופות מדי.) 7 טיפת בלילת כופתה לתוך התבשיל רותח על ידי ערימות כפיות, על פני השטח של התבשיל. (שים לב כי כופתאות יהיה בקלות להכפיל בגודל כפי שהם מבשלים.) לכסות ומבשלים עד כופתאות מבושלים דרך, על 15 דקות. ברגע שכיסית את המחבת, לא לחשוף ולהציץ בזמן הכופתאות מבשלות! על מנת הכופתאות להיות קלות ורכות, הם חייבים קיטור, לא להרתיח. חשיפת המחבת משחררת את האדים. אם לאחר 15 דקות הם עדיין לא מבושלים דרך (להשתמש קיסם או שיפוד כדי לבדוק) לכסות את המחבת שוב, ומבשלים עוד 5 עד 10 דקות. 8 בעדינות מערבבים אפונה, פטרוזיליה ושמנת, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
לחמניות לבנות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
מסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם. מצקת מנות של בשר, רוטב, ירקות וכופתאות לתוך צלחות מרק ומגישים. שים לב כי התבשיל ימשיך להתעבות ככל שהוא יושב יותר.