עוף וכופתאות
עוף וכוסונים דורשים בערך שעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1624 קלוריות , 122 גרם חלבון ו -100 גרם שומן . גשו לסופר וקנו גבעולי סלרי, שמן קנולן, פטריות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 7 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 84% . אם תאהבו את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו מרק עוף עם גונדי של עינת אדמוני (כופתאות עוף וחומוס איראניות) , עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושל) וכוסאות עוף וכוסאות .
הוראות
מפרידים את שוקי העוף מהירכיים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מצפים את החלקים בקמח, מנערים מעליהם את העודפים ושומרים את שאריות הקמח.
מכניסים את השמן למחבת עם תחתית כבדה ומחממים אותו על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את העוף ומשחימים אותו מכל הצדדים, כ-5 דקות לכל צד.
מוציאים את העוף לצלחת ומוסיפים את הגזר, הסלרי, הבצל, הפטריות והתירס.
מפזרים את הקמח השמור ומערבבים היטב.
מוסיפים מרק עוף ומערבבים. מכניסים את חלקי העוף לתוך הירקות ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות את העוף. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 20 דקות.
רגע לפני שזמן הבישול נגמר, מערבבים את תערובת האפייה, תיבול העופות והחלב בקערה קטנה. מורידים את הבלילה בכפות על העוף המבעבע ומשאירים קצת מקום בין הכיסונים. מכסים ומבשלים 20 דקות.