עוף וספגטי עם ברוסקטה
עוף וספגטי עם ברוסקטה דורש כ -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -45 גרם חלבון , 14 גרם שומן , ובסך הכל 666 קלוריות . , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ספגטי, גבינת פרמזן, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 73% , וזה טוב. קרוסטיני רדיקיו ופרושוטו מלוחים בציפוי סאפה מתוקה סירופית , סלט אבוקדו ועגבניות בציפוי שרימפס בגריל ופרוסות תפוחי אדמה בציפוי בייבי ברי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים מראש ברילר. מבשלים ספגטי לפי הוראות האריזה; לנקז. דחוף חזה עוף עם פטיש בשר ל-1/2 אינץ'. עוֹבִי.
מפזרים פלפל. במחבת טפלון גדולה מצופה בספריי בישול, מבשלים את העוף על אש בינונית 5-6 דקות מכל צד או עד שהוא כבר לא ורוד.
מעבירים לתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'. כפית תוספת ברוסקטה על עוף; מפזרים גבינות. צולים 3-4 אינץ' מהחום 5-6 דקות או עד שהגבינה מזהיבה.