עוף ועגבניה עקף תפוחי אדמה
עוף עגבניות עקף תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 559 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 110 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה אפויים, תערובת שום-פלפל, עוף צלוי מעדנייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, תפוחי אדמה מתוקים מעוטרים בביצה מטוגנים ברוטב עגבניות, ו תפוחי אדמה בציפוי עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה; זין כמה פעמים עם מזלג.
מניחים תפוחי אדמה על צלחת מיקרוגל. מיקרוגל על גבוה במשך 15 עד 17 דקות או עד מזלג מכרז.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים עוף, גבינה ועגבניות.
פיצול כל תפוח אדמה במחצית לאורכו; מקום על צלחת מיקרוגל. מועך כל תפוח אדמה מעט.
מפזרים כל אחד עם תערובת שום פלפל; העליון עם שמנת חמוצה. כפית 1/2 תערובת עוף על כל תפוח אדמה.
מפזרים חתיכות בייקון. מיקרוגל על גבוה במשך 2 עד 3 דקות או עד חם וגבינה נמס.