עוף ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף ופטריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לך פלפל, פטריות, תערובת רוטב בסגנון ביתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 10 מעריצים. נסו עוף טטרזיני (פסטה עם עוף ופטריות ברוטב שמנת), עוף עם פטריות, ו עוף עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מפזרים מלח ופלפל. לבשל על 5 דקות או עד השחמה. להפחית את החום בינוני; להוסיף פטריות. מבשלים 8 עד 12 דקות, מסתובבים מדי פעם, עד פטריות מכרז.
הסר עוף ופטריות ממחבת; לנקז במידת הצורך. כיסוי כדי להתחמם.
לאותו מחבת, מוסיפים תערובת רוטב ומים 1/4 כוסות.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות עם מקציף חוט. להחזיר עוף ופטריות למחבת. להפחית את החום לנמוך. מכסים; מבשלים 10 עד 15 דקות או עד שהרוטב מעובה ומיץ העוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך לעצם (לפחות 74°).
בינתיים, לעשות תפוחי אדמה לפי ההוראות על הקופסה, באמצעות מים, חמאת חלב ומלח.
מגישים עוף ופטריות עם פירה.