עוף ופטריות
עוף ופטריות דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, פטריות, תערובת רוטב בסגנון ביתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו עוף טטרזיני (פסטה עם עוף ופטריות ברוטב שמנת), עוף עם פטריות, ו עוף עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מפזרים מלח ופלפל. לבשל על 5 דקות או עד השחמה. להפחית את החום בינוני; להוסיף פטריות. מבשלים 8 עד 12 דקות, מסתובבים מדי פעם, עד פטריות מכרז.
הסר עוף ופטריות ממחבת; לנקז במידת הצורך. כיסוי כדי להתחמם.
לאותו מחבת, מוסיפים תערובת רוטב ומים 1/4 כוסות.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות עם מקציף חוט. להחזיר עוף ופטריות למחבת. להפחית את החום לנמוך. כיסוי; לבשל 10 עד 15 דקות או עד הרוטב הוא מעובה ומיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך עד העצם (לפחות 74°).
בינתיים, לעשות תפוחי אדמה לפי ההוראות על הקופסה, באמצעות מים, חמאת חלב ומלח.
מגישים עוף ופטריות עם פירה.