קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

עוף חמוציות הטוב ביותר

עוף חמוציות הטוב ביותר
עוף החמוציות הטוב ביותר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. אם יש לכם קטשופ, רוטב אוכמניות, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . וזה די גרוע. נסו עוף חמוציות, עוף חמוציות, ו עוף חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את החמאה והבצל בתבנית אפייה 9x13 אינץ', ואופים בתנור שחומם מראש, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא שקוף, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
הסר את הצלחת מהתנור, לדחוף את הבצל לקצה אחד, ומניח את הירכיים עוף בצלחת בשכבה אחת. חזור לתנור ואפה במשך כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מערבבים יחד את הקטשופ, סוכר חום, חומץ, אבקת חרדל, ורוטב חמוציות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
אבקת חרדלאבקת חרדל
סוכר חוםסוכר חום
קטשופקטשופ
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הסר את העוף מהתנור, וגרוף את הבצל המבושל לתערובת החמוציות. כפית את התערובת על הירכיים עוף, ולחזור לתנור.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
חמוציותחמוציות
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
אופים עד תערובת חמוציות הוא מעט קרמל ואת העוף נעשה, על 20 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד המרכז צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור