עוף חמוציות הטוב ביותר
עוף החמוציות הטוב ביותר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. אם יש לכם קטשופ, רוטב אוכמניות, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . וזה די גרוע. נסו עוף חמוציות, עוף חמוציות, ו עוף חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים את החמאה והבצל בתבנית אפייה 9x13 אינץ', ואופים בתנור שחומם מראש, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא שקוף, כ 15 דקות.
הסר את הצלחת מהתנור, לדחוף את הבצל לקצה אחד, ומניח את הירכיים עוף בצלחת בשכבה אחת. חזור לתנור ואפה במשך כ -25 דקות.
מערבבים יחד את הקטשופ, סוכר חום, חומץ, אבקת חרדל, ורוטב חמוציות בקערה.
הסר את העוף מהתנור, וגרוף את הבצל המבושל לתערובת החמוציות. כפית את התערובת על הירכיים עוף, ולחזור לתנור.
אופים עד תערובת חמוציות הוא מעט קרמל ואת העוף נעשה, על 20 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס ליד המרכז צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).