עוף חריף
עוף חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותביאו צלפים, שום, זיתים של קלמטן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. , שהוא מוצק. נסו כריך גבינה בגריל עוף בוטנים פיקנטי (aka להמס סאטה העוף), עוף חריף, ו מטבל עוף חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את העוף במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד חום זהוב, כ 5 דקות לכל צד.
הסר את המחבת מהחום. מערבבים את השום, זיתים, 3 כפות של פטרוזיליה וצלפים.
תוסיף את היין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. לכסות ומבשלים עד העוף הוא רק מבושל דרך, מפנה מדי פעם, על 10 דקות.
מעבירים את תערובת העוף למגש. כפית את הרוטב מעל.
מפזרים את הנותרים 1 כף פטרוזיליה ומגישים.
מערבבים את השמן ואת פתיתי פלפל אדום כתוש בסיר קטן כבד. מבשלים מעל חום נמוך עד מדחום מוכנס לתוך רשם השמן 180 מעלות F, על 5 דקות.
הסר מהחום. מגניב לטמפרטורת החדר, על 2 שעות.
מעבירים את פתיתי השמן והפלפל לבקבוק של 4 אונקיות. לאטום את המכסה. מקררים עד 1 חודש.