עוף חריף עם ג'ינג'ר וכתום עם ברוקולי
עוף ג'ינג'ר ותפוז חריף עם ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מרק עוף, תפוזים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף חריף כתום-ג'ינג'ר (Trader Joe' s @ Home), חזה עוף בגריל עם זיגוג כתום חריף-זנגביל, ו ברוקולי עם ג'ינג'ר-חמאה כתומה.
הוראות
מניחים רוטב עוף וסויה בצלחת רדודה או שקית פלסטיק zip-top חובה כבדה. לכסות או לאטום, ולהירגע 15 דקות.
מבשלים ברוקולי במים רותחים 3 דקות; לנקז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז. תניח בצד.
מסננים עוף, הזמנת רוטב סויה; לדלות פרוסות עוף בקורנפלור.
עוף חום, בקבוצות, במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני-גבוה 1 דקה בכל צד או עד שנעשה.
הסר עוף ממחבת, שמירה על טפטוף במחבת; לשמור על עוף חם.
מוסיפים רוטב סויה שמור, בצל, והבא 5 מרכיבים לטפטופים שמורים במחבת; מטגנים 2 עד 3 דקות או עד ירקות רכים.
מוסיפים מרק עוף ומרמלדה, מערבבים עד שמרמלדה נמסה. להחזיר עוף למחבת. מביאים לרתיחה; מערבבים ברוקולי וקטעים כתומים, ומגישים מיד.